top of page
Etsi
  • Writer's pictureJorma Vierula

Suupohjan radan kunnossapito jatkuu vuodella

Väylän 26.3.2019 tekemällä päätöksellä Seinäjoki-Kaskinen radan kunnossapitoa jatketaan vuoden 2020 loppuun ja samalla seurataan kuljetusmäärien kehitystä. Vuonna 2020 tehdään johtopäätökset jatkosta. Radan kunnossapitoa ei siis lopeteta joulukuussa 2019. Kustannukset kunnossapidon jatkamisesta ovat 0,8-1,0 miljoonaa euroa. Kustannukset sisältävät vain välttämättömiä ylläpitotöitä. Radan suurempaa korjausta tällä ei pystytä aloittamaan.


Etelä-Pohjanmaan Rautatieyhdistykselle osoitettu päätös otettiin yhdistyksessä tervetulleena vastaan. ”Suupohjan radan tukala tilanne helpottaa. Nyt on aikaa yli vuosi saada liikenne radalla kasvu-uralle. Sen pitäisi riittää”, toteaa Rautatieyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Harry Wallin.


”Päätös on tervetullut motivaatioruiske radan kehittämiselle. Aikaa ei kuitenkaan ole hukattavaksi. Toimenpiteet, joita tarvitaan radan kilpailukyvyn parantamiseen ja tavaraliikenteen lisäämiseen on linjattu ja osin jo käynnistetty. Näköalat ovat positiivisemmat kuin vuosi sitten”, jatkaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Jorma Vierula.


Lisätietoja:

Etelä-Pohjanmaan rautatieyhdistys

- Toiminnanjohtaja Jorma Vierula, puh 040 7529331

- Puheenjohtaja Harry Wallin, puh 050 5113057
15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

댓글


Post: Blog2_Post
bottom of page